Марина Хотел

Басейн

Външният басейн на хотел Марина

Външният басейн на хотел Марина е с изглед към безкрайното синьо море, разположен с комфортни шезлонги с матраци под голямата сянка на старите дъбове, в непосредствена близост до снекбара, където гостите могат да се насладят на вкусни леки закуски и напитки, включени в ол-инклузив настаняването в периода 01 юни – 15 септември. За радост на най-малките ни гости басейнът разполага и с детска секция, в която малчуганите могат да играят и плуват спокойно.

През по-хладните месеци басейнът се пълни с лековита минерална вода с температура при извора 38 – 44°C.

плажна ивица на к.к. Слънчев Ден

Дългата плажна ивица на к.к. Слънчев Ден предоставя не само красива природа и удивителна гледка към голямото синьо, но и възможност за отлична тренировка в комбинация с лековития морски въздух. Любителите на активната почивка могат да направят сутрешен крос по брега на морето, да тренират в открития ни фитнес на сенчеста тераса с великолепен морски изглед или да се насладят на магията на вечерта с разходка до Св. Св. Константин и Елена.

През летния сезон хотел Марина предлага на своите гости разнообразна спортна програма в шест дни от седмицата, организирана и под наблюдението на професионални инструктори.

* Плажна кърпа може да бъде получена при депозит от 25 лева.