Марина Хотел

Ресторанти

Ресторант

Разположен на нивото на рецепцията е ОСНОВНИЯТ РЕСТОРАНТ на хотел Марина с просторен салон, изчистен и елегантен дизайн, а стъклената му витрина отгоре до долу и голямата тераса ви разкриват зашеметяваща гледка към морския безкрай и играта на вълните.

Кухнята работи с пресни продукти и предлага здравословни, елегантно аранжирани, топли и студени бюфети, приготвени от нашият екип професионалисти готвачи и сладкари, на които можете да се насладите, както при основните хранения, така и по време на междинните закуски. Разнообразие предлагаме и за гостите ни на веган и вегетарианска диета.

Лоби бар

ЛОБИ БАРЪТ предлага на гостите на хотел Марина избор от качествени напитки и коктейли, също част от ол-инклузив настаняването.

Пул бар

СНЕКБАРЪТ, разположен в централната част на Слънчев Ден, е мястото, от където можете да си вземете разхлаждаща напитка или лека закуска през летните дни. Вечерите можете да се насладите на смайващата комбинация от звездно небе и мистиката на тъмното море или да разнообразите с някоя от забавните вечерни програми. Снекбарът е част от ол-инклузив настаняването за гостите на хотел Марина.

Ресторант Соле

РЕСТОРАНТ СОЛЕ е А-ла-карт ресторантът ни, разположен на самата плажна ивица, където в едно с природата можете да се насладите на кулинарните шедьоври на Шеф Любомир Тодоров и неговият екип. Шеф Тодоров е с многогодишен опит в Мишлен ресторанти и впечатлява с използваните модерни техники и неповторими комбинации на продукти. А-ла-карт ресторантър не е включен във формулата ол-инклузив.