Марина Хотел

Ресторанти

Ресторант

Непосредствено до лобито на хотела е разположен ОСНОВНИЯТ РЕСТОРАНТ, от който се разкрива зашеметяваща гледка към морския безкрай и играта на вълните.

Ресторантът разполага с просторен салон с модерен и елегантен дизайн и предлага на своите гости здравословни, елегантно аранжирани, топли и студени бюфети, приготвени от нашият екип професионалисти готвачи и сладкари. Кухнята предлага също и ястия подходящи за веган и вегетарианско хранене.

Лоби бар

ЛОБИ БАРЪТ е прекрасно място за срещи и вечерни напитки. На панорамната му тераса ще се почувствате като истински пътешественици на палубата на луксозен кораб.

Бийч бар

Разположен на плажа пред хотел Марина, Бийч барът е мястото, от където можете да си вземете разхлаждаща напитка през летните дни. Бийч барът е част от ол-инклузив услугите предлагани на гостите на хотел Марина.

А-Ла-Карт Ресторант

А-ла-карт ресторантът, разположен на самата плажна ивица пред хотел Палас, където в едно с природата можете да се насладите на кулинарните шедьоври на Шеф Любомир Тодоров и неговият екип. Шеф Тодоров е с многогодишен опит в Мишлен ресторанти и впечатлява с използваните модерни техники и неповторими комбинации на продукти. А-ла-карт ресторантът не е включен във формулата ол-инклузив.