Марина Хотел

Настаняване

Двойна стая

Мини-бар
Климатизация
Балкон

Всяка стая разполага с двойно легло с възможност за отделяне на 2 единични легла по желание на госта. Допълнителното легло е фотьойл с размер 70х180 см. Подходящ за настаняване на деца.

Допълнителни удобства, които предлагат стаите: затъмняващи завеси, баня с душ, сешоар, мини бар, телефон, безплатен Wi-Fi, LCD TV, сателитна телевизия.

Настаняването включва ол-инклузив услуги, безплатен паркинг (в зелена зона), открит минерален басейн, два шезлонга и чадър на стая. Плажни кърпи са налични срещу депозит. Двойна стая може да бъде резервирана с морски или парков изглед.

За повече информация относно услугите включени в програма "Всичко включено в цената" натиснете тук!

Прочети повече

Фамилна стая

*Мини-бар (Допълнително заплащане)
Климатизация
Балкон

Фамилната стая представлява 1 помещение с две зони – спалня и кът за сядане с две ъглови легла с размери 90х190 см. Двете зони са визуално разделени с лека декоративна преграда. В повечето фамилни стаи няма врата между двете зони.

Всички стаи са с морски изглед и балкон, който е стилно и модерно обзаведен за повече комфорт в моментите, когато искате да се отдадете на почивка на фона на голямото синьо море и музиката от морските вълни.

Настаняването включва ол-инклузив услуги, безплатен паркинг (в зелена зона), открит минерален басейн, два шезлонга и чадър на стая. Плажни кърпи са налични срещу депозит.

За повече информация относно услугите включени в програма "Всичко включено в цената" натиснете тук!

Прочети повече