Марина Хотел

Сватби

Ресторантът е с възможност за настаняване от 120 до 250 госта.Хотел Марина е четиризвезден хотел, на 15 минути път от центъра на град Варна и на 30 минути от летище Варна, разположен сред красивата природа на Св.Св. Константин и Елена, в самостоятелен курорт – Слънчев Ден.

ЕДНА ИСТИНСКА МОРСКА СВАТБА СРЕД БЕЗКРАЙНОТО СИНЬО

Каним ви да отпразнувате безкрайната си любов сред необятното синьо море и стилната обстановка на хотел Марина. Нека вашето сватбено тържество бъде един от най-прекрасните спомени за вас и вашите гости, в един от най-красите заливи на Българското Черноморие.

Нашите подаръци към младоженците:

  • Предварителна дегустация на избрано от вас сватбено меню;
  • Сватбена питка;
  • Апартамент за младоженците;
  • Специален подарък за първата годишнина.

ЛОКАЦИИ ЗА ИЗНЕСЕН РИТУАЛ

Изнесен ритуал и фотосесия могат да бъдат организирани на самия бряг на морето, в парка на комплекса или на просторната тераса с гледка към синьото море.

СВАТБЕНА ВЕЧЕРЯ ИЛИ ОБЯД

Ресторантът на хотела работи с най-качествените и сезонни продукти. Екипът ни от професионални готвачи и сладкари ще приготви специално празнично меню, съобразено изцяло с вашите изисквания и предпочитания.

Празничната атмосфера на ресторантите е допълнена от невероятната гледка към залива на Св.Св. Константин и Елена, гостоприемна слънчева тераса и пленителната гледка към парка.